va syd lund

du som kund aldrig tveka att höra av dig till oss. Sektionen organiserar också medlemmar på flera privata förskolor, skolor, företag inom äldreomsorg och personlig assistans. Vi på VS SYD har alltid kunden i åtanke, därför hjälper vi dig oberoende av storleken på uppdraget. VVS i Lund och Staffanstorp med fokus på kunden. Vi kan erbjuda fasta priser på alla typer av VVS-arbeten, men vi kan även arbeta löpande.

Vi tar oss an både små och stora uppdrag från privatpersoner, föreningar och företag. Vid frågor kring våra tjänster eller priser är du varmt välkommen att höra av dig till oss på VS SYD i Lund och Staffanstorp via telefon eller e-post.va syd lund

F r milj n, n ra dig.
SYD erbjuder ett stort utbud av VVS-tj nster inom.
Lund och Staffanstorp med ver 10 rs erfarenhet.

Felix lundqvist västerås
Kalvinknatet lund resultat
Taxi stockholm biljettpris estimator sydney

Våra tjänster i Lund och Staffanstorp är följande: Stambyten, värmepumpar, pannor, golvvärmeinstallationer, radiatorinstallationer, badrumsrenovering, mark. Tillsammans skapar vi ett säkert och hållbart vatten. Nytt forskningsprogram kring infrastruktur, som ger kommuner och VA-verksamheter bättre underlag att bygga sina beslut om underhåll på, där möjligheterna med ny teknik och nya sätt att organisera tas tillvara. Vi lägger stor vikt på kundbemötande och strävar alltid efter att upprätthålla en hög servicekänsla, vi har även ett flertal samarbetspartners vilket gör arbetsprocessen enklare och mer kostnadseffektiv. Hos oss på VS SYD är inte detta fallet, alla våra rörmokare i Lund och Staffanstorp har stor erfarenhet och kompetens som sträcker sig längre än endast rör. Kanske håller du på att bygga ett nytt hus eller utföra en omfattande renovering av lägenheten, då kan det vara skönt att få professionell hjälp av utbildade rörmokare i Lund med omnejd. Läkemedelsrester, biocider och andra mikroföroreningar har på senare tid uppmärksammats. Skulle olyckan vara framme och du behöver hjälp med läckage, stopp i avlopp eller rörledningen är våra rörmokare här för dig. Projektet kommer arbeta med ett varningssystem i realtid för riskbedömning av cyanobakterier i sjöar och vattendrag.

Psykiatrisk vård lund
Solcenter lunderskov
Josefin lundmark konstnär