stockholms sjukhus rehab

området smärta. Visa större karta, nyckeltal och resultat. Meny, meny Stäng, hyra bil i stockholm circle k välj själv din vård och omsorg. Vad har du för e-postaddress? Stockholms, sjukhem omfattas av vårdvalet och är auktoriserade som vårdgivare av Stockholm läns landsting inom: Äldreomsorg, avancerad sjukvård i hemmet (asih husläkare.

stockholms sjukhus rehab

Vi kommer titta på problemet och återkommer om vi behöver mer information. Verksamheten bedrivs på Danderyds sjukhus samt viss öppenvård i lokaler på Huddinge sjukhusområde. Fortbildningskurs: Palliativ vård i livets slutskede 17 september 2018. Prenumerera på vårt elektroniska nyhetsbrev Livsviktigt. Här finns också länets sjukvårdsanknutna mottagning för habiliteringsinsatser till vuxna med medfödda funktionshinder eller utvecklingsstörning. Online, postadress, box Stockholm, tack! Alla är välkomna till vår restaurang och café Här på Stockholms Sjukhem satsar vi för att kunna erbjuda måltider av högsta kvalitet.

Boka tid direkt via 1177: Jobba hos en arbetsgivare med stolta medarbetare, idag är vi närmare 900 anställda inom olika yrkeskategorier. Neurorehabilitering, patienter som kommer från akutkliniker har i första skedet ofta ett omfattande omvårdnadsbehov men kan efter rehabilitering i slutenvård vanligen skrivas ut till eget boende. Vi bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte. Grillbuffé på fredag, nu på fredag har restaurangen på Kungsholmen grillbuffé på menyn. Lediga tjänster, intresseanmälan, fortbildningskurs: Palliativ vård i livets slutskede 17 september 2018. Läs mer om oss och vår verksamhet Håll dig uppdaterad! Den kliniska forskningen är patientnära och bedrivs i samarbete med Karolinska Institutet och andra lärosäten med målsättningen att kunna erbjuda bästa möjliga rehabiliteringsprogram inom ansvarsområdet. Enligt våra medarbetarundersökningar är de som jobbar här stolta över att arbeta hos oss. Interprofessionella team, medarbetarna arbetar tvärprofessionellt i team med många olika professioner. Nyhet, vi tror på omtanke, respekt och kunskap Stockholms Sjukhem är en privat vårdgivare som ägs och drivs av en stiftelse. . Verksamheten ingår i: Stiftelsen, stockholms.