loppis uppsala ulva

har flera kaffekoppar i Pallas, och har haft en grön tekopp som tyvärr gick i kras. 9:46 Allmänt, Bilder, Dagens kopp, Formgivning och arkitektur 1 kommentar Vad jag förstår av mina efterforskningar måste den här koppen vara från början av 90-talet, men har inte dekoren väldigt mycket av 60-tal över sig? Glasyren Curry ligger Berit Ternell bakom och tekoppen med Curryglasyren tillverkades. Om koppen vet jag inte så mycket mer än att modellen. Jag skulle tro att den är från 60-talet. Man ser också att godset i mockakopparna är mycket vitare. Han körde till och med hem det till mig i Uppsala på vägen hem från Stockholm till Falun. 12:47 Allmänt, Bilder, Dagens kopp, Formgivning och arkitektur 1 kommentar Nåra decennier äldre är de här kopparna än vad jag brukar vara intresserad av, men de var så rara. Och i stort sett aldrig kaffekoppar.

Sveriges 55 b sta loppisar och antikbodar 2017loppis uppsala ulva

Och jag gillar ju de där snälla, mjuka blå dekorerna. 14:42 Allmänt, Bilder, Dagens kopp, Formgivning och arkitektur 1 kommentar Tänk att jag inte ens har bloggat om den här skönheten, som jag köpte på Tradera för ett bra tag sedan! Tänk vilken skillnad det blir när man kombinerar en dekor med olika modeller! Café Jägmästargården, MC träffar 27 Nov, fortuna Bingo, Bingo 28 Nov, skyttehallen i Algutsrum, Pensionäesskytte 28 Nov, skyttehallen Algutsrum, Pensionärskytte 28 Nov, skyttehallen i Algutsrum, Penionärsskytte 28 Nov, fortuna Bingo, Bingo 28 Nov. Smördegsgifflar med skinka och färskost, laxmousse med varmrökt lax, laddar nästa artikel. Carmen är ritad av Eugen Trost och tillverkades på modellerna A, F, I, enligt Gyllenhammars Gefleporslin. Vissa delar har även ett reliefmönster med ett sigill. När jag besökte Lata Pigan i Väla häromsistens hade jag egentligen handlat färdigt och varit och ätit våfflor från våffelkiosken, och gick bara in igen för att säga hej då, och då såg jag koppen i ett skåp och var tvungen att köpa den också. Modellen är naturligtvis den trevliga och behagliga AU, formgiven av Arthur Percy. 18 februari 2013 20:14 Allmänt, Bilder, Dagens kopp, Formgivning och arkitektur 2 kommentarer Allra roligast med Antikmässan i fredags var naturligtvis retrobloggträffen!

Loppis uppsala ulva
loppis uppsala ulva

Misshandel uppsala flashback
Johan lundin, uppsala universitet
Färgning av ögonbryn uppsala