willys helsingborg planteringen

frukt och grönt, kryddor och andra matvaror till hushållsprodukter, rengöringsprodukter och även elektronik och hushållsmaskiner. Vara primär kontakt med kundtjänst och transportörer för e-handelsfrågor. Katalog Willys In-store Går ut i dag! Hjälpa till att analysera och driva igenom ändringar på leveransscheman och driftrutiner för e-handeln i samråd med Butikschefen och Driftsansvarig E-handel Willys. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Vår affärsidé är att erbjuda Sveriges billigaste matkasse. Bli en av oss: Alla vi som jobbar på Willys har en sak restaurang utanför gröna lund gemensam: vi vill sälja bra mat riktigt, riktigt billigt. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Willys helsingborg planteringen
willys helsingborg planteringen

Axfood har cirka 20 procents marknadsandel av dagligvaruhandeln i Sverige. Att du lediga jobb väla helsingborg vill utvecklas och växa tillsammans med oss ser vi som en självklarhet. Att du trivs med ett högt tempo är viktigt, men aldrig på bekostnad av ett gott kundbemötande och kvalité. Du är bra på att koordinera arbete och är problemlösningsorienterad. Det finns även lågprisbutiker som Lidl och Netto och en del småkedjor som t ex Handlar'n.

Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Har du några frågor angående tjänsten: Kontaktperson: Robin Månsson, Butikschef, tlf: 46(0). Öppettider, när mataffären stänger och mer info hittar du på dessa sidor. Via Axfoodakademien, vår utbildningsenhet, erbjuds du ett antal utbildningar som ger dig förutsättningar att utvecklas i din roll och inom koncernen.

Evenemang helsingborgs konserthus, Chili con carne helsingborg,