avspärrningar göteborg 17 november

stilla i köer till och från Hisingen, förklarar polischefen. Fokus på personskyddet, polisens fokus ligger emellertid på platsbevakning, när- och personskydd, avspärrningar och förebyggande spaning samt inte minst på att eskortera mötesdeltagarna till, genom och från Göteborg. Här ser du hur bilar, bussar, spårvagnar och färjetrafik kommer att påverkas i olika delar av stan. Centrum: Ett område vid Gothia Towers spärras av från onsdag 15 november. Inledande smällen väntas sent under torsdagen den 16 november, när de första internationella höjdarna anländer och åker via riksväg 40 från Landvetter och in till Korsvägen. Sammanträdet äger rum i Eriksbergshallen på Norra Älvstranden, samtidigt som alla medverkande bor på Gothia Towers Hotell. Resande mot Östra Sjukhuset hänvisas till linje 1, bang olufsen stockholm humlegårdsgatan för byte vid hållplats Härlanda. Det måste vara rent på vägarna.

Polischefens varning då blir det kaos i Göteborg Så påverkas trafiken under EU-toppmötet område för område Boden Affärer Öppettider När öppnar affärerna i stockholm söndag

Avspärrningar göteborg 17 november
avspärrningar göteborg 17 november

Det känns som massor av stök för ett möte som pågår under endast tre timmar (klockan.3012.30) med efterföljande lunch? Det är en siffra som polisledningen, i vanlig ordning, inte kommenterar. Linjen kör istället efter Korsvägen till Lana och omvänt. Det har redan lämnats in ett par ansökningar om demonstrationstillstånd till myndigheten, och i något fall även godkänts. Flygbussarna (Landvetter - Göteborg kör alternativ väg mellan Korsvägen - Landvetter och omvänt, dock ingen indragen hållplats. Parkerar du i Focushuset kan du inte använda gångbroar mot Svenska Mässan och Örgrytevägen. Då hade vi sluppit kortsluta trafiken. 12.00 till och med fredag 17 /11. Örgrytevägen stängs av för all trafik i båda riktningarna mellan Korsvägen och Fabriksgatan den 15 november klockan.00 till 17 november cirka klockan.00. Men då utgör den gruppen ändå inte ens hälften av det totala antalet personer som ingår i kommenderingen, konstaterar Erik Nord, chef för polisen i Storgöteborg. Riksväg 40: Linjerna 100, 101 och 102 (Borås - Göteborg Linje 120 (Viared - Göteborg Linje 300 (Kinna - Göteborg) och Linje 330 (Landvetter - Göteborg) kör alternativ väg mellan Korsvägen och Delsjömotet och omvänt, dock ingen indragen hållplats.

Djurgården mot Göteborg
Segla göteborg skagen
Mat på göteborgsoperan