fastigheter till salu borås kommun

utg. Igår, välkommen till denna ljusa tvåa med fina materialval och med en möblerbar balkong i söderläge mitt i Borås Centrum. Uppdaterar resultat, mäklartipset, vackert på Femte Villagatan! Lugnt och bra läge i området på andra våning med hiss i huset. Här finns det mesta runt hörnet som affärer, barnomsorg, skola. 3 dagar, ljus tvåa mitt i centrala Borås.

Sortera PåNyaste förstÄldst förstBilligaste förstDyraste först. Pris kr, fastighet p Rdn med flera fritidshus. 8 dagar Välkommen till denna renoverade, välplanerade 3:a på tredje våning med balkong i soligt läge och fin utsikt. Lägenheten rymmer ett helkaklat badrum, rymligt kök, ljust vardagsrum.

Här bor ni i ett populärt område som erbjuder både en lugn boendemiljö samt ome. Nu finns möjligheten att förvärva denna praktiska 4:a, på markplan och i stabil förening. Nu finns det möjlighet att förvärva en ljus och fräsch 3:a med ett centralt läge på populära Druvefors! Genomgående vackra och påkostade materialval, med ett härligt ljusins. Fräscht renoverad gaveltrea med hög takhöjd och ett insynsskyddat läge på våning tre. 2 sovrum,1 extra rum används som sovrum (klädkammare) stort vardagsrum, ljust kök. Mycket fint och väldisponerat kedjehus med ljusa ytskikt, genomtänkta materialval, mycket praktiskt förvaring och tre härliga terrasser.