öppet julafton uppsala

Vi finns i kärnan av handelsområdet Boländerna. Endast medlemskap i föreningen kan lösas för 150kr. Avvikande öppettider: Julafton och Nyårsafton har vi stängt för besökare.

Hm jägersro malmö öppettider
Monopol uppsala gator

Klicka på min bild, eller gå till Katter på katthemmet i vänstermarginalen så hittar du mig där. Lör-, sön- och helgdag 7:30-21:00, avvikelser från ovan valborgsmässoafton Öppet till 18:00, midsommarafton Öppet till 18:00. Går eventuellt att lösa på distans med framförhållning. Vi sponsrar Samvetet kontinuerligt, namn, hej! Blomcenter, Bolandsgatan 18, djurfavoriten, Bolandsgatan 15 E, djurhobby, Stångjärnsgatan. Om dessa tider inte passar er så kan ni kontakta oss på, så försöker vi komma överens om en annan tid då ni kan lösa kort/medlemskap.

Skicka din betalning till och ange ändamål och avsändare i meddelanderutan. Tider för öppet hus 20 kommer vi att ha Öppet hus på Uppsala Katthem alla helgfria onsdagar. Välkommen till Biltema i Uppsala! Du kan enkelt och smidigt donera pengar till oss genom att sms:a* någon av följande texter till 72456.