nyheter helsingborgs dagblad

hos Arkiv Digital, bland annat att man nyss lagt ut Sveriges Befolkning 1975 för. Beslutades på stämman att dagen ska infalla någon gång kring månadsskiftet januari/februari i stället för som nu i mars. Tack till Linda och Åsa som verkligen har gjort så mycket för DNA i Helsingborg och Niklas Hertzman som håller oss uppdaterade med. I år passade Sonja Månsson, Leif Månsson, Sven Horndahl samt Birgitta Granath på att lämna sitt DNA. Mote for dame, herre og hyra ungdomens hus i malmö barn, samt hjemmetekstil. Av Christina Nygren Tryckfelsnisse har varit framme Nummer 1 2018 av hsbf-nytt är på väg. Hör av dig till Sonja Månsson på så skickas en ny tidning ut inom kort. När klockan närmade sig elva började det strömma in både gamla och nya släktforskare. Föreningen fanns på plats för att hjälpa till med släktforskarfrågor av de mest varierande slag såsom nybörjarhjälp, forskning med DIS, emigrantforskning, soldatforskning och släktforskning med hjälp av DNA.

HD, nyheter, dygnet Runtnyheter helsingborgs dagblad

Jag har ingen släkt alls åt det hållet men de hade många intressanta böcker och bjöd på både hjortronkarameller och renkött och det är trevligt att bara prata släktforskning i allmänhet. Det upptäcktes omkring 1930 i en mosse inte långt från Varberg och dateras till 1300-talet! Även här var det utomordentligt professionell och vältrimmad guidning. Efter föredraget tackade Thomas Britt med en liten gåva. Kategori: HV - Hemmets Veckotidning, av: krokom ( 23:31 spräktidningen 14 november (3 svar).

Här fick vi först lyssna på ett föredrag av Chefsarkivarie Anna Lena Nilsson om Varbergs fästning som fängelse. Skolan var inte gratis, barnen fick tigga för att kunna betala skolavgiften. Där togs vi emot av gästgivaren själv- Anders Emanuelsson. . ArkivDigital och inte minst till alla intresserade släktforskare. Tre personer tog denna chans. Varför behövs det då en översyn?