programledare svt umeå

TV-rutan. Fast å andra sidan så verkar intuitionen vara att gå i det gamla programmet Diskutabelt fotspår. Sedan har man tagit in den medelmåttiga komikern Karin Adelsköld som tydligen inte får sin komikerkarriär att gå runt, så hon tvingas göra TV för SVT. Självklart kan man inte göra något åt att beslutsfattare och andra personer finns i Stockholm, men ändå? De regionala redaktionerna, sVT har fått i uppdrag att en del program skall göras på landsbygden, vilket nog är en bra tanke, men får förödande konsekvenser på kvaliteten och ser sig ganska löjligt, vilket syns tydligt under torsdagskvällarna.

programledare svt umeå

Cecilia Gralde, startade karriären i Sundsvall på SVT:s mittnytt 1995. Nike Nylander, nike Nylander kom till SVT 2004 och har sedan dess jobbat främst som inrikesreporter och som programledare för Rapports olika sändningar. Claes Elfsberg, började som programledare för Rapport redan 1975 och är en av SVT:s mest stockholm linkoping tåg schema kända ansikten. Jon Nilsson, karriären inleddes i SVT:s Värmlandsnytt där han arbetade som programledare i flera år innan Aktuelltdebuten 2008. Innan hon började på SVT arbetade hon bland annat som frilansjournalist och handläggare på Kulturdepartementet. i programmet som sändes 19 mars skulle hon testa tillgängligheten på banker, om man nu skall göra tester i SVT är det väl ändå ett grundläggande krav att de är någorlunda seriösa? Karin Adelsköld skall alltså göra olika tester, vilka oftast är både banala och upplagda för att vara mer tv än objektiva tester. Knappast att nå yngre tittare? Anders Holmberg, jobbade i nästan 20 år på Sveriges Radio, framförallt som programledare för Studio ett och P1-morgon, innan han kom till SVT 2012. Ibland är programledaren samtidigt reporter eller intervjuare. Categories: media, tags: debatt, Martin Emtenäs, mitt i naturen, plus, svt, svt debatt, svt umeå, umeå Permalink.

När man slängde ut Sverker så fick man nog in en ny producent och längre sändningstid, som man inte klarade av att fylla. En av Aktuellts ordinarie programledare och arbetar tillsammans med Anna Hedenmo. Sverker Olofsson klarade bra att fronta programmet själv, jag är övertygad att Josephine Freje hade skött det bra utan vare sig Mathias Andersson och Karin Adelsköld.