plattsättare företag stockholm

och som matchar förfrågan. Företagen åtar sig större entreprenader och komplicerade plattsättningsarbeten samt har lång erfarenhet och stor kunskap inom plattsättningsområdet. 13, 171 54 solna Karta och vägbeskrivning Öppet idag Stängt Öppettider Just nu Stängt 71 0 Skriv ett omdöme! Däremot kräver tjänsten att du är yrkeskunnig och har minst ett års arbetslivserfarenhet som plattsättare. Exempelvis kan du fortsätta att vara inloggad på ditt användarkonto trots att du navigerar mellan olika sidor. Dock ställer Dorunner krav på anslutna företag att hålla sig till Dorunners regler.

Den som gör en offertförfrågan godkänner att Plattsä skickar informationen till vår samarbetspartner Dorunner. Du kommer att arbeta med plattsättning av kakel och klinker i både badrum och kök. Det är användarens ansvar att utvärdera och anlita entreprenören. Du kan när som helst återkalla lämnat samtycke eller få besked om hur uppgifterna används genom att skicka ett meddelande till.

Dorunner eller Plattsä tar inte ansvar och lämnar inga garantier för produkter och arbeten som utförs av företag som förmedlats via tjänsten. Visa nummer Centralvägen 15, 184 32 Åkersberga Karta och vägbeskrivning 74 0 Skriv ett omdöme! 3, 137 65 jordbro Karta och vägbeskrivning 68 0 Skriv ett omdöme! Och SendInBlue för distribution av mail och SMS, samt Delighted Inc. Det är heller inte tillåtet att förtala någon person eller företag eller skriva olagliga och oetiska saker i en förfrågan. 12, 131 72 nacka Karta och vägbeskrivning.5 (3). Det är dock inte tillåtet att göra oseriösa eller påhittade förfrågningar, ett reellt behov av hjälp måste finnas. 46 A, 135 62 tyresÖ Karta och vägbeskrivning 56 0 Skriv ett omdöme! Användare sluter avtal direkt med utföraren. Dorunner / Plattsä garanterar inte relevansen i de svar som kommer utan matchar endast förfrågningar med företag baserade på val av kategorier och regioner.

Rusta stockholm bromma
Bo lundberg stockholm
TGR stockholm
Hotell nybroplan, stockholm