stockholm sparkcyklar

populära Megaloppis och det enda som finns kvar att boka i nuläget är 3 st platser för Lördagen den 14 Oktober i A - hallen, den Stora C - hallen med. Menade Megaloppis i Solnahallen i dag Söndag öppet mellen.11.00 -.00 Masens Megamässor skrev den I helgen är det dags för Megaloppis Stockholms populäraste loppis i Solnahallen Öppettider: Lör.10 - 17 Sön. Och vi upprepar eftersom vi kör i 2 hallar finns det fortfarande lite platser kvar till så väl 1 dag som 2 dagar, 1 dag Lördag 27 April 450:- 2 dagar Lör Sön 750:- så skynda er att ringa och boka, det gör ni lättast. Vill du själv vara med på Stockholms populäraste inomhus bank board bureau medlemmar lista loppis ja då är det dags att boka in dig! Masens Megamässor skrev den Intresset är enormt för höstens Megaloppis 159 bord bokade i C - hallen av totalt 168 och redan 34 bord bokade till nästa hall A - Hallen Vill du själv vara med att sälja på Stockholms kanske rent av Sveriges populäraste. Tommy skrev den Måste bara få tacka alla Säljare Besökare som vi hade i dag på Påskafton än eb gång gjorde ni våran Megaloppis till en Jättesucce! Till Stockholms Populäraste inomhus Loppis! I den mindre Hallen A - Hallen är beläggningen i skrivande stund 50 Så vill ni vara med vänta inte för länge! 27 April För info ring!

Stockholm sparkcyklar
stockholm sparkcyklar

stockholm sparkcyklar

Till årets folkfest med loppis säljare från hela ups malmö jobb vårt avlånga land, vi hoppas ni skall få en trevlig helg tillsammans med oss i Solnahallen, denna gång kör vi med 2 loppishallar samt 1 hall fylld med grammofonskivor väl mött i morgon Lördag! Allt detta kommer att finnas på plats i Solnahallen under hela helgen, sedan är det bara att lägga lappen i lådan så har ni chansen att få gå ut och äta en god middag! Megaloppis i Solna skrev den Vad kostar det om man vill hyra ett bord klädstång den 30/4 el 1/5? Och är övertygad numera att det blir så även denna gång! Menar du på allvar att för att en loppis ska få kallas en loppis så måste den ta entré? Med vänlig hälsning, Anna Masens Megamässor skrev den Megaloppis 31 Jan. Mellan den 3 November 15 November är jag utomlands vilket innebär att ingående samtal kommer att vara avstängt under denna period, dock kan ni sms:a in er bokning till mig jag kommer att svara på edra sms och försöka tillgodose edra önskemål, dock endast via. Öppettiderna i helgen är följande Lördag.10.00 -.00 Söndag.11.00 -.00 och räkna kallt med att Säljarna fyller på sina bord tills på Söndag med nya spännande varor fynd! Såväl Säljare som besökare! Med andra ord stora fyndchanser till årets sista Megaloppis! Masens Megamässor skrev den Hej alla Loppisdiggare! Så är Stockholms populäraste loppis den i Täby de har ofta över 500 säljare och tiotusentals besökare per gång.

Berit skrev den Hej, när är nästa megaloppis efter den 4-5 feb? Och en riktigt God Jul Gott Nytt År på er alla, så väl ni som besökt vår loppis och som varit med och och sålt på denna! Bokningarna strömmar in och snart är den stora C - hallen fullbokad endast 11 platser kvar i denna hall nu och i den mindre A - hallen är 40 nbokat i nuläget!