stockholm gratis aktiviteter

I denna guide hittar du naturupplevelser, gator, konst och mera. . Gamla stan i Stockholm gör dig sällan besviken. Ta med eget fika och slå dig ned på en klippa runt om Stockholms innerstad. Bowling biljard, fiske, gokart, grottor, minigolf. Skokloster, Stockholm Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer? Utsikt från Motenliusvägen, en av många vackra promenadsträckor med panoramavy över Stockholm stad. Denna lista passar framför allt för fotografer men även för alla turister som uppskattar en fantastisk. Destination Stockholm har samlat 75 upplevelser i ett och samma kort för alla som vill få ut det mesta av staden. Testa exempelvis Augustendal i Solna (blå tunnelbanelinje mot Hjulsta, kliv av antingen Västra Skogen eller Huvudsta) eller Aspuddsparken i Aspudden (röd tunnelbanelinje mot Norsborg). I Trosas skärgård, som Fredrik Beck utgår från, finns ett av landets bästa fiskevatten - inte minst om man är ute efter gädda.

Allt för att du lätt skall hitta något som passar just dig!
Just nu kan du välja bland 363 aktuella evenemang.
Gratitockholm är det självklara valet när du söker eller arrangerar kostnadsfria evenemang i Stockholm.
Visit Stockholm använder cookies för att ge dig som besökare bästa möjliga upplevelse.
EuroPride / Stockholm Pride Parad 2018 Stockholms gator: 27 juli - tockholm Pride Parad är Skandinaviens största Prideparad.

Handikapparkering stockholm.se, Stockholm direkt vallentuna,

Popaganda i Stockholm sålda hus borensberg har ett gratis lillasyskon som huserar i Galärparken varje sommar sedan 2011. Laserdome Stockholm - Hägersten » Med Barnsemesterkortet får du 5 på alla kalasbokningar samt 10 på alla laser-spel! Gratis inträde, men inte alltid öppet. På stans första inomhushall finns det fem banor som går att boka när som helst på dygnet. Rökerigatan 23, Johanneshov Klättring Oavsett om du är novis eller proffs garanterar klättring en riktig adrenalinkick. Paddling Upplev Stockholm från vattnet i kajak eller kanot - en naturnära och skön aktivitet som garanterat ger bra träning. Historiska museet : På somrarna brukar museet göra om innergården till en vikingautställning där barnen får testa på att vara vikingar för en dag. Questrooms Välj ett alternativ, questrooms - Room Escape Game, questrooms Medis - Room Escape Game. Lekplatsen är till för alla och särskilt för barn med speciella behov. Pub Quiz, en annan aktivitet som är gratis i Stockholm är pubquiz. Upplev böckerna på riktigt Några av de sagor vi läser för barnen utspelar sig i Stockholm.