bar italia prinsgatan öppettider

Geste der italienische Chaos und gute Musik. Vad tycker du om Bar Italia? På Prinsgatan 7 i Linné ligger det lilla men populära vattenhålet Bar Italia. Kanske är det därför Bar Italia har så många stamkunder, det goda kaffet går helt enkelt inte att hitta någon annanstans. Tommie Gridelli berättar för mig att många italienare tar med sina barn till Bar Italia för att de ska kunna läsa Asterix på italienska och på så vis behålla sitt italienska arv. Det finns också många italienska tidningar, böcker och serier att läsa om så önskas. Kombinationen är perfekt och smakar fantastiskt.

Linnébor och kontorsarbetare samlas här, speciellt under de tidiga morgontimmarna och lunch. Om du kommer hit en gång, kommer du garanterat att komma hit igen. Lämna gärna en kommentar! De har verkligen lyckats skapa den perfekta inredningen för en modern italiensk kaffebar. A cosy place that serves good coffee in all its forms, but also breakfast and lunch.

Café, linné, as close as you can get to Italy while still in Gothenburg. Den lilla uteserveringen är också riktigt trevlig.