anders lund Hansen grundfos

Også her er forklaringen et salg, der ikke lever op til forventningerne. Læs også: Grundfos -boss er klar til opkøb - solborg FHS prestanda Det er meget ærgerligt at skulle sige farvel til dygtige medarbejdere, men vi ser ind i en periode med overkapacitet. Derfor åbnede besøget øjnene for hvor vidt arbejdsopgaverne i en virksomhed spænder, og det skabte en øget forståelse for, hvad det er, vi laver. Læs også: Tidligere, grundfos -formand ville skabe enorm pengetank, hos. Der er tale om gode og dygtige medarbejdere, som vi ønsker hurtigt kommer videre i andet job. Anders, lund, hansen var oplægsholder. Derfor samlede Dansk Industri kandidater, presse og virksomhedsledere for at sætte fokus på erhvervspolitik.

anders lund Hansen grundfos

Stolt i lund 2018
KBT lund capio

Især blev uddannelse og beskæftigelse diskuteret. By clicking on or navigating the site, you agree to allow us to collect information karta linköping universitet on and off Facebook through cookies. Derfor er det nødvendigt med tilpasningen, siger Finn Nielsen, managing director, Grundfos BioBooster. Grundfos var en af dem. September 2016, grundfos opsiger 105 medarbejdere i Grundfos A/S og i Grundfos BioBooster. Hos Grundfos BioBooster i Langå bliver i alt 5 timelønnede og funktionærer sagt. Der er tale om en fuld funktionsdygtig fabrik, der samtidig med den daglige drift skal afprøve nye produktionsmetoder. Sæt erhvervspolitik på programmet, dI havde arrangeret busturen, der foregår og inkluderer virksomhedsbesøg i store dele af landet.

To help personalise content, tailor and measure ads and provide a safer experience, we use cookies. Beslutningen berører 100 timelønnede og funktionærer i Grundfos A/S. Virksomhedsbesøget havde til formål at se og høre om virksomhedens Factory of the Future.