lediga jobb poolia uppsala

Genom att svara på annonsen ansöker du inte till en specifik tjänst, utan visar ett allmänt intresse för att jobba som konsult inom ekonomi hos Poolia. Till vår kund i Uppsala söker vi nu en driven och självgående redovisningsekonom som kan göra arbete fram till bokslut. Vi ser även att du bemöter med god service och är driven som person. Du kan alltid göra egna inställningar för hur vi får använda cookies, data och dina personuppgifter. Vi ser att du som söker har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och känner dig trygg i rollen. Genom att skapa en jobbevakning eller ta emot rekommenderade jobb samtycker du till våra villkor. Tjänsten är på heltid och beräknas starta så snart som möjligt samt pågå till och med april 2019, med eventuell möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att avsluta prenumerationen eller ändra inställningarna enligt instruktionerna i våra villkor. Göra StepStone bättre och se till att saker funkar så bra som möjligt.

Lediga jobb poolia uppsala
lediga jobb poolia uppsala

För att snabbt kunna sätta sig in i en konsultroll behövs praktisk erfarenhet. Publicerad: Sista ansökningsdag: Redovisningsekonom Lön: Fast månads- vecko- eller timlön Anställningsform: 6 månader eller längre/Heltidfull_time. Uppdragen varierar i omfattning och även kraven på erfarenhet kan variera. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Kolla hur det går för dom som annonserar hos oss. För dig som söker en ny utmaning på heltid eller deltid kan dessa tjänster vara intressanta för dig. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Publicerad: Sista ansökningsdag: Ekonomiassistent Lön: Fast månads- vecko- eller timlön Anställningsform: 6 månader lund solnedgång eller längre/Heltidfull_time. Poolia söker nu ekonomiassistenter för kommande uppdrag hos våra kunder i och runt om Uppsala, Gävle och Östhammar.

lediga jobb poolia uppsala

Apotek i stenhagen uppsala, Återvinning bildäck uppsala, Barn uppsala,