klubbar i göteborg på 70 talet

Hasse Z och Jörgen Ström. När det kommer till musiken ligger fokus på house, och emellanåt dyker en hel del större akter upp här. Drabbas man av tinnitus så kan man få dras med det hela livet, och det är någonting som verkligen kan förändra hela livssituationen. Bakom skjutdörren hade vi slagit upp ett hål till en angränsande lokal där öllagret förvarades.

klubbar i göteborg på 70 talet

En relation som utvecklades till god vänskap. Utbrast en polis och så var den saken klar. Det var en sommarklubb någon gång i början på 90-talet. Yaki-Da är en kontantfri klubb så kom ihåg att ta med kortet! Alexis hade en torsdagsklubb, Djonken med Club Improvisation, Landala Krog hade några specialklubbar, New-Yaki körde med framför allt Waikiki men hade även specialare på andra dagar. Jag blev uppsagd på grund av arbetsbrist, som egentligen inte var någon arbetsbrist eftersom dom skulle fortsätta att ha discjockeys, så jag kontaktade mitt fackförbund. Nu får du allt snabba på här, vi måste in i den andra avdelningen! Detta ville dom ha: 2 backar Carlsberg 3 flaskor rött vin 1 flaska vodka 1 flaska Irish Whiskey 12 handdukar mackor mat till 11 pers inklusive 3 vegetariska.

Buss från Göteborg, Flygbussen göteborg Landvetter tidtabell, Restaurang canton house göteborg, Bila från göteborg till tyskland,