gemenskap trädgård Göteborg

veckan med löpande hemstädning hos våra privatkunder, främst äldre människor i behov av hjälp. Den som önskar gästa Franciskusgården, och människor som brottas med personliga problem eller behöver en viss vård och tillsyn (dock ej egentlig sjukvård får gärna begära upplysningar av bröderna beträffande villkor för boende, kostnad för mat och logi.m. Planlösningar för våra lägenheter hittar du här. En del frågar efter enskilda samtal andra saknar gemenskap.

En del är andliga sökare en del är rotade i den kristna trosgemenskapen. Dessutom får du nya trevliga kollegor och en lön som sätter guldkant på tillvaron. Rosenkransen, såväl som tider för tystnad, inre bön och tillbedjan, hålles dagligen.

Jonsered - ett gammalt brukssamhälle. I gamla broschyrer kallas naturen kring sjön Aspen för alpint. En del är i behov socialkontoret lundby adress av psykiskt eller socialt stöd andra önskar endast miljöombyte. Om de inte är förhindrade av hälsoskäl förväntas det av gäster som bor på Franciskusgården under en lite längre tid, att de också deltar i husets arbete som omfattar husgöromål och trädgårdsarbete.m. Du väljer själv vilka uppdrag du vill ta, vilken dag samt tid som passar dig bäst tillsammans med kunden. .