comic con stockholm 2018 biljetter

två barn (3-12 år gäller endast söndag. KÖP DIN artist alley biljett HÄR. Kolla efter vårt Early Bird erbjudande. Köp i dörren: 750. Observera att vi endast släpper ett begränsat antal biljetter. Kan man vara två stycken som delar på ett bord? Får jag ta med mig ett eget bord? Om barn upp till 12 år ingår i bokningen ingår barnbiljett i paketet (150 kr).

Köp i dörren: 180. På Comic Con kan du bland annat uppleva massor av film och tv inspirerade aktiviteter, cosplay, gaming och special guests. Här kan du se vilka olika biljettyper som finns tillgängliga. Men ni behöver köpa en extra weekend-biljett och ha med en egen extra stol. Om du är en kreatör som skapar något i Comic Con tema så är du välkommen att boka ett bord i Artist Alley.

Deltagarna får välja bord när de kommer för att sätta upp. I biljetten ingår inträde för en person alla dagar samt garanterad plats i vår Artist Alley med bord (1,2 x 0,6m) och en stol. Vi annonserar vår första gäst inom kort, så håll utkik! Ger inträde fredag, lördag eller söndag för ett barn mellan 3-12. Dagsbiljetten är inte datumbestämd och gäller för en dag på mässan. . Information OM artist alley, vem kan ställa ut i Artist Alley?