trä båt byggnad Kanada

Och i ett hörn på varvet ligger delar av ett gammalt skrov med rostiga spant och sjögräs hängande på borden. Då vi var sugna på pasta var det många av alternativen som inte föll oss i smaken just denna kväll. Dödträ utgör en utfyllnad mellan barlastkölen och båtens köl.

Tyskt trä
32 Vancouver HD Wallpapers Background Images - Wallpaper
Promenad runt Vancouver och kväll i Gastown - Kanada

Det började kännas i fötterna att vi gått flera timmar och när vi fick syn på C Restaurant uteservering vid False Creek var det tid att vila fötterna och ta något gott att dricka. Vi stod en stund längst ut och fascinerades igen av utsikten, vilket läge denna stad har. Men ritningar införskaffades från sjöfartsmuseet i Oslo och mahogny real lund fotografi i en mängd, som få sett sedan 1930-talet. Ute i Burrard Inlet låg några stora lastfartyg. Båtbyggnadens utveckling har mycket gemensamt med den tidiga skeppsbyggnadens grundläggande utveckling i teknik och material. Tanken med vårt Yachting Heritage Center är att skapa ett centrum för klassisk yachting.

Med andra ord vänner av klassiska båtar - ta er till Flensburg och bli begeistrade. Vi fortsatte vår väg och stannade upp då och då och beundrade utsikten längs Coal Harbour som denna del kallas. Lasse beställde in en sallad på jordgubbar, babyspenat, sotad sesam och kyckling. Middag på The Old Spagetti Factory Det var lite oväntat men The Old Spagetti Factory passade oss perfekt.