billiga flyg till rom i november

visning av Forum Romanum. Gå till marknaden Piazza San Cosimato för att köpa frukt, grönsaker och andra produkter. Bästa sup uthyrning stockholm tiden att resa till Rom. Flygplatser med direktflyg till Rom, du kan flyga direkt till Rom från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Ska du utforska stadens sevärdheter och ta dig runt mycket till fots, rekommenderas våren och hösten. Colosseum, Peterskyrkan och Fontana di Trevi är några av stadens mest kända platser. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Då är Rom rätt plats att vara. Colosseum, till exempel, är den största amfiteater som någonsin har byggts under det romerska riket. Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Rom.

Billiga flyg Arlanda kalmar
Från köpenhamn flygplats till malmö
Stockholms flygplats

Vatikanstaten okq8 lundby öppettider har också många fina gamla byggnader. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg. Under sommaren kan det bli obehagligt varmt i den italienska staden, så för en citytripp kan det vara en god idé att pricka in månaderna innan och efter värmeböljan. Rom är en stad fylld med historiska sevärdheter och unika besöksmål. Läs mer, topp tio saker att göra i Rom 10 bästa gratisaktiviteterna i Rom, hotell i Rom. Utresa 0, hemresa, resor till Rom Här är bästa priserna på en biljett till Rom. Vill du heller ta dig runt på egen hand, kan du hyra bil i Rom.

Linköpings flygplats parkering
Resa stockholm till nyköping
Stockholm till norge, billigt