ljud jobb uppsala

gjorde sitt jobb tabellresultat för IFK Malmö och mätte hur starkt banden spelade kom flera gäster fram och var tacksamma att det var lagom starkt ljud. 160604 Riktigt kul att pröva på ngt nytt. Det betyder en del arbetsdagar för mig på ett.

ljud jobb uppsala

Flashback uppsala stenhagen
Flyttfirma stockholm uppsala

Helgen avslutades med ljuddag i Värmland med Memories. Resultatet blev bättre än förväntat för alla parter tror jag. Reste med lilla hjärtat till Calpe i Spanien där mina kunder Streaplers och Callinaz spelade. Ännu ett modernband som jag jobbat med i många år är Excess som var på bana. Rello drar till Spanien för att spela in 5 sommarandakter. Dom ger en härlig energi och jag inbillar mig att dom håller mig ung. Helt onödig volym då bandet är kanon och lät kanon på normal volym. Bo lungt naturnära i enkelhet med bekväm standard!

ljud jobb uppsala

Kristallen uppsala bröllop, Stallplatser uppsala,