www.Hedins Norrköping

vi så han pratade med Zell och jag fick ratta den största buss jag någonsin kört. Tillsammans med Insjöns Ljud trimmades extrahögtalare och ljudstyrkan på banorna hölls på rimliga nivåer med hjälp av decibelmätare och tydliga direktiv till gagn för alla! Sen blev det fart och fläkt med Rallysändning i SVT ifrån Arvika och därefter V21 I härligt sommarväder drog Rellocirkusen till Vårgårda för inspelning av fem sommarandakter och fyra Gudstjänster. Att stå i valet mellan att köpa ny eller begagnad bil är inte helt ovanligt. V1 God fortsättningar alla ljudvänner! V11 Ett riktigt lyxjobb är Eldfesten i Kungsträdgården med OnQ och Riksteatern varje. Folk från när och fjärran både geografiskt och historiskt. Solstrålarna från Östersund fick lite support och lite efterfest blev det innan bilen rullade mot Rydsnäs och Mats Bergmans. Vi hann även med Grand Old Opry och massor av musik på Broadway innan hemgång. Det är ju dansbandsvecka och många kära kamrater spelar ombord.

Www.Hedins Norrköping
www.Hedins Norrköping

Lördagen avsluslutades med det vackraste fyrverkeri jag någonsin sett. V22, denna vecka inleddes till sjöss med Hedins för lite trixofix med utrustningen.

Jag jobbar mestadels med sändningarna från saab Arena i Linköping även om jag på lördagen tog en tur till Ängelholm och sände hockey. Rello for till Hässelby för helgen. Rapporterna efter några spelningar är mycket positiva och Kent Holen berättar hur lätt det har blivit att ställa ljud i olika lokaler. Är avundsjuk på kapellmästare Eric Iversen som (troligen med mycket förarbete) fick att se så enkelt ut att dubblera sina roller som kapellmästare och ståuppkomiker. Nu hade de skaffat en C4-rigg en Yamah LS9 som vi passade på att trimma in inför sommarens turnéer.

Vi erbjuder service för bilen på våra auktoriserade märkesverkstäder.
Vi på Hedin Bil i Varberg säljer Mercedes-Benz personbilar, transportbilar och Nissan person- och transportbilar, Fiat person- och transportbilar samt Honda.
Hitta till din återförsäljare av arbetsplatsutrustning för lager, industri och verkstad välj ditt område i rullisten nedan.