biträdande borgarrådssekreterare

på djupa insikter om offentligt beslutsfattande och kommunikation. Idag arbetar Kinch med att engagera sig i och utveckla tjänstebolag. I företagsledningen hade Kinch ansvar för public affairs, affärsutveckling, förvärv och strategifrågor. Kits är seniorkonsult vid Nordic Public Affairs sedan 2016 och har bakgrund som stabschef i Socialdepartementet åt tidigare socialminister och partiledare Göran Hägglund (KD). Gabriel Liljenström är ny konsult inom public affairs. Baagøe knyts till Nordic Public Affairs för att utveckla erbjudandet inom corporate communication till aktörer med beroende av opinion, reglering och politiskt beslutsfattande. Nordic Public Affairs är ett partnerägt konsultbolag som grundades 2010. Helga Baagøe är ny seniorkonsult inom corporate communication. Bolaget med dess andelar i intressebolag omsatte 28,7 miljoner kronor och gjorde ett resultat före skatt på 9,2 miljoner kronor 2017. Baagøe har lång erfarenhet som kommunikationsdirektör i publika verksamheter.

Biträdande borgarrådssekreterare
biträdande borgarrådssekreterare

Bed and Breakfast Stockholm - Einzigartige B&Bsbiträdande borgarrådssekreterare

Kinch har en bakgrund som konsult på McKinsey och investerare inom Investor Growth Capital. Ekengren var under mandatperioden statssekreterare (C) vid Näringsdepartementet, med ansvar för bland annat näringspolitik, innovation- och konkurrensfrågor. Martin Kits är ny partner. Christer Kinch är ny senior advisor och väljs till styrelseledamot i Nordic Public Affairs AB vid bolagsstämman den 7 mars. . Liljenström har bakgrund som politisk sakkunnig hos klimat- biståndsminister Isabella Lövin (MP). Bolaget erbjuder nu också tjänster inom corporate communication. Hon har lett kommunikationsavdelningarna på TV4, Icon Medialab, SVT, SJ, Sveriges Radio och Nordea samt varit presschef på Posten. Med dessa rekryteringar förstärker vi vår förmåga att svara upp mot kundernas krav, kommenterar Helena Dyrssen, vd vid Nordic Public Affairs.

Efter ett framgångsrikt 2017 kompletterar Nordic Public Affairs erbjudandet till uppdragsgivarna med fler konsulter inom kärnverksamheten, public affairs. De öppna vyerna, frihetskänslan, rymden, panoramat från Mälaren till Saltsjön: Slussen är inte till salu! Flera nedslag inträffade och skogsbränder utbröt på två ställen. Tårtkalas på Berget - rankas om nummer 7 i världen I en ny rankning hamnar Jönköpings län som nummer sju i hela världen när det gäller regioner där det är bäst att åldras.