mekonomen uppsala

Mekonomens ordinarie sortiment används. I mån av tid hjälper vi dig självklart med monteringen av enklare produkter som till exempel torkarblad och bilbarnstolar. Får jag alltid ett skriftligt kostnadsförslag i verkstan? Vad gäller vid garantireparationer? Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Absolut, det svarta Mekonomenkortet kan användas i både butikerna och i verkstäderna. Ja, vi ger dig ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter. Vad innebär er prisgaranti? Om du vill att någon annan ska hämta din beställning krävs en fullmakt samt kopia på beställarens legitimation.

Gäller nybilsgarantin hos en Mekonomen verkstad? Bilen är vårt kära färdmedel, och för att den skall kunna fungera länge måste den få rätt omvårdnad och service. Det går bra, säg bara till i kassan i samband med ditt köp så blir du medlem på ett kick. Absolut inte, men det hjälper oss att ta fram exakt rätt produkt till din bil.

Mekonomen Uppsala Bol nderna, Rapsgatanmekonomen uppsala

Färgning av ögonbryn uppsala
Uppsala till enköping buss

Din servicebok stämplas med Mekonomen Bilverkstad vilket ger dig trygghet och ett varaktigt värde på din bil. Kan jag ansöka om medlemskap i Mekonomenklubben direkt i butiken? I verkstaden servas och repareras bilar av alla märken, nya som gamla. Utöver detta har vi drygt en miljon beställningsbara artiklar. Genom kontinuerliga kontroller av bilen kan man i tid upptäcka fel och brister innan de blir för stora och för komplicerade. Mekonomen Prisgaranti gäller när du gör en bokning för service eller reparation på din bil saiko sankt knuts väg 7 211 57 malmö hos Mekonomen Direkt eller hos din verkstad och samtidigt (eller senare, dock innan arbetet påbörjas) kan visa oss att du blivit erbjuden ett lägre totalpris på jämförbar service eller reparation.

mekonomen uppsala