lund 1425 klassiska SPECIFIKATIONER

eller visa extrautrustning som inte ingår i standardutförandet. Opel kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att garantera att innehållet på denna webbplats är korrekt och uppdaterat, men Opel påtar sig inget ansvar för krav eller förluster som orsakats av att någon tar innehållet på denna webbplats för korrekt. 842 BD libanesisk restaurang stockholm östermalm Prominar XD är en smidig allroundkikare med optik av bra kvalitet.

Läs mer, motorer, avancerade och effektiva drivlinor som kombinerar responsiv kraft med låga utsläpp så att du får ut mesta möjliga varje gång du kör. Priserna som visas är rekommenderade cirkapriser. I lager, kategorier: Kikare, Kowa. Åtta gångers förstoring ger en lugn och stabil bild med ett stort synfält och 42 millimeters frontlins släpper in en stor mängd ljus samtidigt som kikaren inte blir allt för stor.

Läs mer, copyright 2017 Fogelsta. Informationen på denna webbplats är avsedd för Opels kunder i Sverige och är inte nödvändigtvis tillämpliga i andra länder. Bilar med BlueInjection-teknik behöver regelbundet fyllas på med AdBlue även mellan rekommenderade serviceintervall. Vi förbehåller oss rätten att ändra konstruktioner, specifikationer och utrustningsnivåer utan förvarning. Extrautrustning som visas på bilderna finns att köpa som tillval. De sakerna kan du alltid förvänta dig av en släpvagn som det står Fogelsta. Vi förbehåller oss rätten att förändra design och utrustning. Färgerna som visas är ungefärliga. Kowa 842 BD Prominar XD är fylld med kvävgas och därmed helt vattentät. För aktuella produktspecifikationer i ditt land, var god kontakta din Opel-återförsäljare. Fogelsta och andra produkter och funktioner är varumärken som tillhör Brenderup Group.