konferens i göteborgsområdet

sig gärna från säkert avstånd under golfrundan. I denna diamant på västkusten bor det cirka 38 000 människor. Ni kan till exempel utforska vackra Gunnebo Slott som bjuder på fin trädgårdskonst och atmosfär utöver det vanliga. Maten är ekologisk och hemlagad, och som aktivitet i bensträckarpauserna erbjuds bland annat guidade turer på slottet. Det lilla samhället passar utmärkt för romantiska middagar, avkopplande promenader och mysiga stunder på tu man hand. Liksom alla övriga anläggningar. Här kan ni hand i hand upptäcka boplatser från stenåldern, gravar från järnåldern och kvarngrunder från 1700-talet, samtidigt som ni njuter av tystnaden i skogen och bara har ögon för varandra. Har ni tur så kan ni ta en paus från diskussionerna och titta på spännande travlopp mitt i mötet. Tel:, det fina hotellet Mölndals Bro ligger bra till för en konferens i Göteborgsområdet. Maten ingår i de paketpriser som finns, även om ni såklart kan skräddarsy efter era önskningar också.

På Apple har vi gott om parkeringsplatser för era konferensdeltagare. 20 minuter från, göteborg. Aspenäs Herrgård ligger vackert.

Konferens i göteborgsområdet
konferens i göteborgsområdet

Västtrafik göteborgsområdet gothenburg, Gävle centralstation konferens,

Åby Travet Åbyvägen MÖlndal, tel: ÅbyTravet är Sveriges näst största travanläggning och det perfekta stället för en lite annorlunda konferens. Bland Bohusläns kala klippor, öar och små pittoreska samhällen finns spektakulära konferensanläggningar i magnifika miljöer. Hotell, sOV gott, logi, frukost spa, julpaket. Naturen utanför Mölndal är full av kvarlämningar från människor genom historien. En stor altan finns i anslutning till mötesrummet. Där hav möter land och berg hittar ni moderna möteslokaler med vågskvalp och saltstänk som stimulerar kreativitet. Om du ringer har du fördelen att direkt få svar på dina frågor och få reda på om stället är tillgängligt er önskade tid eller inte. Kulturhuset Möllan, göteborgsvägen MÖlndal. Här finns plats för upp till 750 personer och de erbjuder moderna, fullt utrustade lokaler. På så sätt får du en väldigt flexibel lösning, som ofta blir mer prisvärd än ett komplettpaket från till exempel ett hotell.konferens i göteborgsområdet

Vår konferensservice oss på tel., mejla till konferens.aspenasherrgard @. Välkommen till en konferens med det lilla extra. Sankt Jörgen Park. Göteborg erbjuder konferens i en unik designad miljö, med service i absolut toppklass.