strandska göteborg

Supervision 23/8 kl 13-16 Anmälan 08/07/12 Den här veckan är vi på plats igen, svarar i telefon, på mail och öppnar dörren om ni ringer. 10/11/12, missa inte nätverksträffen 19 oktober! Hör av dig för tider!, Reflektionsledare med det coachande förhållningssättet GRo-bloggen Strandska bloggar! Strandska kommer förutom att vara med i utveckling och design även att delta vid utbildningens genomförande i de länder det berör.

Fotoskolan Kungälv Dokumentärfotografisk linje på Nordiska Folkhögskolan Olof Palmes väg 1, Kungälv.
Strandska, utvecklingshuset AB grundades 2004 av entreprenörerna Rüddi Porsgaard och Thomas Andersson.
Efter att i flera år framgångsrikt drivit företag, både i Sverige och utomlands, slog de sig ihop och bildade.
Strandska, utvecklingshuset AB, Göteborg.

Tugg göteborg adress
Restaurang canton house göteborg
Barcelona fest i göteborg
Radisson göteborg jobb

Värmen kommer från hotell med hund lund all den entusiasm, engagemanget och potentialen som hela tiden funnits i rummet samt från alla härliga möte. Maila gärna din mailadress till så att vi kan uppdatera om.ex. Det smärtar oss att lämna vårt ljuvliga hus på Gamla Torget i Kungälv men vi ser också oändliga möjligheter med att befinna oss mitt i Göteborg! Anmälan är bindande men plats kan överlåtas. Responsen från ledarna var mycket positiv, vilket har lett till att Strandska ska genomföra utbildningar i Storbritannien, Kina och Indien. I juletider slår vi ned på tempot, svarar vi inte i telefon så maila på Vi är åter full styrka den 2 januari. Känner du någon som är intresserad, dela gärna!

Lifecoaching onsdag 7 november kl 19-21. Årets resultat, summa tillgångar, summa eget kapital, valutakod, sEK, sEK, sEK, källa: Creditsafe, visa alla siffror, bokslut, befattningar, officiell företagsinformation, exekutiva befattningar/Administration, källa: Creditsafe, visa alla befattningar. Lediga tider finns den 5 nov, först till kvarn!