konsert och kongress linköping jobb

timme innan evenemang, välkommen! Vi kallar det #UKKsmart! Hiss, det finns två hissar i anläggningen. Linköping Konsert Kongress är väl anpassat för människor med funktionsnedsättning. Visit Linköpings turistinformation: Måndag-Fredag. Se aktuella tågavgångar, buss, med täta bussavgångar, hållplats utanför vår anläggning och med en kort promenad till resecentrum kan lokaltrafiken vara ett alternativt färdsätt. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av servering. Kontakta Besöks- och Mötesservice för att boka rullstolen under ditt besök. Sedan invigningen 2007 har Uppsala Konsert Kongress blivit en av nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser för kultur och näringsliv.

Vi jobbar kostnads- och resurseffektivt, flexibelt och transparent i en organisation som drivs av kreativa idéer, smarta lösningar och stort engagemang. UKK är ett levande allkonst- och möteshus, beläget mitt i en snabbt växande storstad där kreativitet, kultur och inspiration, forskning och företagande frodas. Om du har jobbat i bar tidigare så är det meriterande. Hos oss finns fackklubbar, stödgrupp, arbetsmiljökommitté och friskvårdssgrupp. Linköping Konsert Kongress - en Svanenmärkt anläggning med egen, prisbelönt restaurang, flexibla mässytor, flera konsertscener och attraktiva konferenslokaler i centrala Linköping. Hade man sittplats så fanns det varken kaffe popcorn eller korv med bröd. Varmt välkommen till vår Bistro där vi varje dag serverar Dagens Lunch mellan. Parkeringshusen i city har öppet till.00.

Kontakta Linköping Konsert Kongress om du har särskilda önskemål eller frågor i samband med konsert, konferens eller andra arrangemang, telefon. Toaletter, rWC-toaletter med bredare dörrar finns på både entréplan och övre plan. Oavsett om du vill arrangera en konsert, show eller söker en lokal för en kongress, mässa eller ett styrelsemöte så har vi lokalen som passar. Se aktuella tider för lokaltrafik i Linköping. Låna rullstol, linköping Konsert Kongress har en rullstol som vi lånar. Biljettbokning på telefon: Vardagar.00 -.00, tel:, linköping Konsert Kongress Restaurang Bistro. Söker du lite extra timmar bredvid studier eller liknande så passar det här dig perfekt, då vi har störst behov av extra timmar till kvällar och helger. Linköping Konsert Kongress är en del av Visit Linköping Co, Linköpings besöksnäringsbolag. Anläggningens restaurang Konsert Kongress Bistro serverar allt från dagens lunch till à la carte för evenemangsgäster och är vana vid att servera upp mot 1500 gäster vid kongresser och mässor. Se aktuella flightavgångar, taxi. Vi på Linköping Konsert Kongress är måna om kundupplevelsen så vi ser att du som söker gillar att jobba med människor och att du har lätt för att jobba i ett team med ett gemensamt mål att lyfta gästens upplevelse. Vi prioriterar kompetensutveckling och hållbarhetsfrågor.