sva jobb uppsala

en positiv och meningsfull skoldag där kunskapsutveckling och social träning är i fokus. Du är legitimerad grundskollärare med behörighet för att undervisa i svenska och Svenska som andraspråk på högstadiet. Inom RWS brinner vi för att göra positiv skillnad för varje enskilt barn och elev (vår mission). Rapportera fel, sVA, statens veterinärmedicinska anstalt - Ulls Väg. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Läs mer om oss på: Ansökan, sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret på /lediga- jobb sva / och bifoga personligt brev och ditt. Vi söker en skicklig, drivande och engagerad legitimerad lärare som, liksom vi, europark svenska ab stockholm brinner för att göra positiv skillnad för olika typer av elever både de som är i behov av särskilt stöd och de som behöver stora utmaningar. Vår vision är att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt.

Tycker du att arbetsgivaren eller yrket är intressant, så kan du även se om det finns fler jobb i, uppsala från samma arbetsgivare eller yrke som jobbet Engagerad lärare i Svenska och. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en person som från djupet av ditt hjärta brinner för att ge ungdomar en god start i livet. Här hittar du information om jobbet Engagerad lärare i Svenska och.

Du ser dig själv som en viktig del i arbetet för att skapa goda förutsättningar för elevernas lärande. Skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att påbörjas före ansökningstidens utgång. Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Tack för ditt meddelande. Det är undervisning i mindre grupper och även i vissa årskurser integrerat i klass.