reparation släpvagn borås

om platsen har bluetooth-lås eller inte. Du kan lägga till en försäkring för 49 kronor. Antingen kan du själv hämta ut göteborgs teatermuseum ditt släp från någon av våra depåer eller få det levererat till närmaste Schenkerdepå. Utlämningsställen, vi levererar släpvagnar över hela Sverige men för dig som bor i närheten av ett av våra utlämningsställen så finns samtliga släpvagnar i vårt sortiment att hämtas direkt om så önskas. Vi har utbildad personal med lång yrkeserfarenhet.

Startsida - JJs Släpservice Släpvagn Borås - Störst på släp trailers online

Självbetjäning med App på utvalda bluetooth-platser. Det är gratis att låna en släpvagn om du hämtar upp den direkt hos våra partner utan förhandsbokning, inte tecknar en dagsförsäkring och lämnar tillbaka Freetrailern inom den kostnadsfria perioden. Vi rekommenderar att du alltid lägger till en försäkring. Detta bör däremot omfattas av din hemförsäkring. Behöver du en släpvagn över helgen? Du kan alltid använda vår App för att boka ett släp, men alla insamlingsplatser har inte bluetooth-lås.

Släputhyrning i de flesta större städerna. Vi har valt att samarbeta med partner över hela landet med mer än 50 uthyrningsställen. Ring oss eller kom in i butiken och se vad vi kan erbjuda. Vill du vara säker på att det finns en ledig vagn när du kommer? Vi säljer alla typer av släpvagnar, med leverans till Borås, från ett flertal olika leverantörer. Köp släpvagnar med leverans till Borås. Med försäkringen kan du undvika självrisker på upp till 2500 kronor, om du råkar ut för en skada.

Buss 100 göteborg borås tidtabell, Erikshjälpen borås öppettider, Provtrycka skorsten borås, Vandrarhem vila borås,