idun minerals borste

samtliga är fria från hotellfrukost lund parabener, sls, mineraloljor, artificiella färgämnen och innehåller inget från djurriket. Efter att ha testat den här gruppen är jag sugen på fler produkter från Caudalie; Premier Cru The Oil och The eye cream låter fantastiska, Concentrated brightening essence har El Mika tjatat ihjäl sig om och till sommaren är kanske Vinosource Moisturizing sorbet ett lättare. Plus för smidig pumpflaska. Av oklar anledning har jag inte bekantat mig så mycket med deras produkter, fram tills.

De tre produkterna från Vinosource-serien och fuktmasken är mina favoriter som jag kan se mig själv köpa om och om igen. Att ta bort makeup med micellärt rengöringsvatten och bomullsrondeller slukar både produkt, tid och bomullsrondeller och är helt enkelt inte något för mig. Däremot är det en skön och vattenfri rengöring på morgonen eller som andra tvätt när sminket väl åkt. Däremot vill jag inte påstå att den är mig oumbärlig som serum/tonic. Jag kan faktiskt inte komma på någon annan fuktmask som slår den här på fingrarna, den är tveklöst en av de bästa jag testat och det är en hyllning som heter duga.